HVALA, KER MI ZAUPATE.
Est. 2017

Moje ime je Tina in sem fotografinja.


Moj navdih so iskreni ljudje, naravna svetloba, zemeljski toni, poletni pikniki, zlata ura, sveža pomladna zelena, nočni pogovori, jutra v mestu, razgledi z gorskih vrhov, vožnja s kolesom, nepopolnosti – nov pogled. Iščem lepoto v navadnih, vsakdanjih trenutkih.

SEM FOTOGRAFINJA VELIKIH IN MALIH ŽIVLJENJSKIH TRENUTKOV.


Moje ime je Tina in rada imam predstavitve. Vedno, ko sem v kakšni novi skupini, je to moj najljubši del srečanja. Ljudje me navdušujejo in rada spoznavam kdo so, kako živijo, kako razmišljajo, kaj jih veseli, kaj je zanje dobro življenje.


Torej, sem Tina. Trenutno intenzivno žongliram med različnimi vlogami: najprej sem ženska. To vlogo imam res rada. Občudujem nas, ker smo prinašalke lepote, ker znamo iz hiše narediti dom, ker smo občutljive na sočloveka – hitro zaznamo vzdušje in prebremo čustva, ker smo smešne in zabavne, ker smo bojevnice zase in za svoje najbližje. 🤎


Tretje leto sem tudi žena in od poroke z možem živiva v Ljubljani, ampak čakava na priložnost, da pobereva šila in kopita ter se odpraviva nazaj na deželo, najraje na Gorenjsko. Oba zelo ceniva dom. Dom kot prostor zavetja, varnosti, ljubezni, gostoljubja, kot prostor srečanja in prostor intime. 🤍 Rada delava na vrtu, se lotevava raznik diy projektov in kuhava jedi brez recepta.


Moja služba se od tu dalje deli na tri dele: sem fotografinja majhnih in velikih življenjskih trenutkov, zaključujem študij slovenistike in geografije, zaposlena pa sem tudi kot vzgojiteljica v dijaškem domu. Vsaka od teh služb je kdaj zahtevna ali naporna, ampak sem hkrati noro hvaležna, da so to vseeno stvari, ki jih imam iz srca rada in me napolnjujejo.


Poleg vsega naštetega me veselijo še spremembe, ki jih narekujejo letni časi, pogovori, ki se zavlečejo dolgo v noč (in zaradi katerih se bolje poznam), prelepe slovenske gore, kras, obala in reke, koncept omare kapsule (iz katerega sem v tem letu naredila cel projekt), kava ☕️, druženja + izleti z družino in prijatelji, počasni vikendi brez načrtov, stara mestna jedra, dobra hrana, liturgija in glasba (ter moje mesečne playliste na Spotifyju🎵).


Kaj je zame dobro življenje? 1 Tes 4,11. 🕊